voor u

Stelt u zich wel eens de volgende vragen?
1. Wat doe ik regelmatig (dagelijks of wekelijks) – zoals bvb tanden poetsen en joggen – om mijn gezondheid (optimaal) te behouden, of zelfs te verbeteren zodanig dat ik makkelijk in topvorm, gezond en gelukkig ouder dan 90 jaar kan worden.
2. Wat doe ik concreet om onze kinderen een betere planeet na te laten?

Wij helpen u gezonder en duurzamer te gaan leven en gezond, fit en gelukkig oud te worden.

Ervaar onmiddellijk:
– uw glimlach met een gezondere Ik
– meer welzijn door een duurzamere levensstijl
– een nieuwe beleving dankzij onze passie, eerlijkheid en toewijding om u oprecht en stapsgewijs te helpen
– betrouwbare resultaten dankzij onze deskundigheid en jarenlange ervaring
– nieuwe kansen dankzij de nieuwste gecertificeerde technologieën die wij met succes in onze producten hebben geïntegreerd
– nieuwe mogelijkheden dankzij de laatste verbeteringen die u enkel bij BPureHousetoestellen zult terugvinden
– meetbare winst: wanneer, waarop en hoeveel geld gaat u besparen?

Bij BPureHouse, the House to be Pure, bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over hoe u kunt genieten van een gezonder ’thuis’ (lichaam), letterlijk en figuurlijk. Laat u inspireren door onze tips en trucs, en ontdek onze toestellen om veiliger, gezonder, duurzamer, ecologischer, efficiënter te leven en geld te besparen.


Missie en visie

Het is de missie van BPureHouse om u zonder tijdverlies mee te laten genieten van de toegevoegde waarde van bestaande, bewezen en beproefde systemen en technieken om uw levenskwaliteit – te beginnen met uw gezondheid – in eigen handen te nemen en te optimaliseren.
Onze visie is u te informeren, te inspireren, en minstens één van onze toestellen te introduceren in elk huishouden in West-Europa, te beginnen met de Benelux. Zo dragen we bij tot ieders gezondheid en aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk om zo de volgende generaties een betere wereld te bieden.


Kort verhaal

Oprichter Olivier De Breucker heeft al lang begrepen dat zijn levenskwaliteit nauw samenhangt met zijn gezondheid en veiligheid en die van zijn gezin.

Vandaar zijn innoverende toestellen, gebaseerd op beproefde technologieën in de industriële sector die hij goed kent.
Sinds 2016 werkt hij aan deze reeks oplossingen. Als burgerlijk ingenieur heeft hij ze eerst getest om ze in de loop van de tijd te verbeteren, want in overeenstemming met zijn waarden wil hij alleen betrouwbare en hoogwaardige toestellen en diensten leveren, die voldoen aan de eisen die hij voor zichzelf, zijn familie of vrienden wil stellen.
In 2019 verfijnt hij zijn vernieuwende concept door er “ecologische duurzaamheid” (people, planet, profit) in te integreren. Zo is begin 2021 BPureHouse ontstaan.

Vandaag staan wij, onze expertise en onze toestellen klaar om u te helpen u in uw 10 volgende gezonde en duurzame jaren in te loodsen.

VOOR WIE ECHT GEZONDER EN DUURZAMER WIL GAAN LEVEN.

Contact

Welkom bij BPureHouse

Berkendreef 7
1700 Dilbeek
 
Belgische Onafhankelijkheidslaan 120/26,
Koekelberg, 1081 Brussels-Capital,
Belgium

OPENINGSUREN

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 12:00, 14:00 – 17:00
Zondag Op afspraak